F1-Legenda figyelmeztet: Schumacher aggódik az oválkörversenyek biztonsága miatt

F1-Legenda figyelmeztet: Schumacher aggódik az oválkörversenyek biztonsága miatt

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nem valószínű, hogy a német bajnok a CART-ra vált, a Renault a szerencsének köszöni a szingapúri győzelmet, Hamilton és Lauda a Mercedesnél, Alonso dühében lyukat ütött a falba: ezek voltak szeptember 28. F1-es hírei.

Az F1 világában történő események során számos érdekesség és fordulat történt az évek során. 2011-ben Jaime Alguersuari pályafutása virágzott; 2012-ben a Mercedes kettős bejelentéssel rukkolt elő, amelyben Lewis Hamilton csatlakozott a csapathoz versenyzőként, míg Niki Lauda vezetői szerepet kapott. 2014-ben a Mercedeshez egyre közelebb kerültek a riválisok, mégis a német istálló biztos volt abban, hogy domináns szezonjuk csak egy kirívó eset volt a Szingapúri Nagydíjon.
2015-ben Niki Lauda szerint a Red Bull vezére, Dietrich Mateschitz, kevésbé érdekelt a Formula-1-ben, mint korábban, és hagyja másokra a munkát. 2016-ban megszüntették a motorcserék miatti büntetések összegzésére szolgáló kiskaput a szabályok között a csapatokkal szemben. 2017-ben Fernando Alonso a szingapúri versenyen kiakadt, miután kiesett az első körben, és öklét a McLaren-motorhome falába vágta.
Végül, 2020-ban Lewis Hamilton elégedetlen volt a szabályváltoztatásokkal az F1-ben, és úgy érezte, hogy ezek csak a versenyzést színesítik, de nem mindig a javára változnak.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések